AteriaSecurity

Våra tjänster bygger alltid i grunden på säkerhet & intergritet 

Säkerhet i fokus

Alla våra tjänster är uppbyggda med säkerhet i fokus & att all data ska lagras i Sverige. 

Väldigt många företag vet idag inte vart deras data lagras geografiskt, och vilka lagar som gäller för deras information. Vi specialiserar oss på att all data lagras i våra Svenska datacenter, så ni inte behöver tänka på vilka lagar som gäller utomlands. Läs gärna mer om GDPR & CloudAct här

Att välja en trygg partner

Vi kontrollera hela kedjan där er information lagras, allt från molnhårddisk till vart säkerhetskopior lagras så kan vi garantera att er information är i tryggt förvar.

Ökade attackar på små & medelstora företag

Små och medlstora företag kan inte längre flyga under radarn, utan man blir mer och mer utsatta av cyberhot. Oftast beror detta på att man är mindre skyddad och mer utsatt än de stora företagen. 

Vi på Ateria IT tillhandahåller enterprise skydd till små & medelstora företag, Både genom smarta & automatiserade system och samarbeten med våra partners. 

Vad gör vi?

Vi använder oss utav en multi-layer (flera lager av säkerhet) kombination där vi ser till att era datorer är uppdaterade, har smarta EDR system & 24/7 personal som arbeterar med att kontrollera om ni blivit utsatta för något hot. Utöver detta ser vi till att era nätverk fungerar på ett säkert sätt.

 

 

Certifierad & Utbildad personal

Våran personal är certifierade och utbildade genom de leverantörer vi använder oss utav, som bland annat Microsoft, Fortigate & Ubiquiti.

Vi väljer våra partners väldigt noggrant med säkerhet i fokus. Med väldigt höga krav på våra partners som bland annat vart er information lagras, redundans och långsiktiga samarbeten.  

Läs gärna om vårt samarbete med Storegate som precis som oss värnar om just eran information & säkerhet här.

Ateria IT  är en leverantör av säker lagring. Vi tror på ökad integritet i den digitala världen genom den ökade transparensen Internet medför. Vi är övertygade om att behovet av sekretess och integritet i framtiden kommer att växa. Vi drivs därför av att kunna möta och överträffa framtidens behov och säkerhetskrav inom datalagring i Sverige.

 

Kontakta oss idag

Ateria IT

Skrantahöjdsvägen 40F
691 46 Karlskoga

Öppentider

M-F: 08.00 – 17.00
L-S: Stängd (Öppet för jour kunder)

Ring oss

+46.10 1782810