OM OSS

MANAGERADE IT-TJÄNSTER OCH KONSULTATION

Daniel Grönlund

Daniel Grönlund

IT-Konsult/Ägare

Uppvuxen i Norrland men flyttade till Örebro redan 2004 och började arbeta inom IT. Har en son på snart tre år, tycker om att köra Cross, Teknikprylar och att umgås med familjen.

Erik Larsson

Erik Larsson

Tekniker

Gedigen bakgrund inom IT och hemelektronik. Kommunikation och service är något som jag brinner för

Jonathan Mattsson

Jonathan Mattsson

Styrelsemedlem/Konsult

Sport -och spelnörd från Norrland, men numera bosatt i Stockholm. Tycker om att umgås med familjen och att se Manchester United förlora, trots att hjärtat klappar ordentligt för laget. Gillar också att tvätta bilar, vilket vi på Ateria tycker är extra roligt.
Jobbar aktivt som IT-Driftchef på Espresso House AB. Finns också med i bakgrunden när stora beslut i företaget skall tas.



Ateria IT har ett partnerskap med Beebytes i Sverige som levererar datacenter åt oss. Datacentret bedriver även tjänster åt försvaret så det finns fysisk övervakning av beväpnade vakter.

Vi har valt dessa datahallar då vi tycker det är viktigt att datan lagras inom Sverige och med extra hög säkerhet. Totalt har vi tillgång till tre stycken datahallar.

Här kan ni både hyra enskilda virtuella servrar utav oss eller dedikerade servrar åt er som kund. Alla våra molntjänster såsom hemsidor, domäner, servrar osv garanterar vi lagras i Sverige.

Vi levererar webbhotellstjänster till företag och organisationer där internetnärvaro och prestanda är livsviktiga behov.

Våra virtuella servrar möter alla behov, allt från mindre enkla webbservrar till klustrade och lastbalanserade lösningar.

Våra servrar är anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen sker i primärhallen via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner).

 

Vad gör oss speciella?

Med lång erfarenhet inom IT erbjuder vi tjänster och lösningar för ert företag.  Vårt stora fokus ligger på kundnöjdhet, säkerhet och tillgänglighet, vilket gör oss till det självklara valet som IT-Partner.

Vi arbetar ihop med branschens ledande leverantörer för att proaktivt kunna hjälpa er. Genom vår erfarenhet ser vi till att välja rätt partners så att ni får en stabil IT miljö.

För oss är det viktigt med långsiktiga relationer både till er som kund och leverantörer. Vi certifierar oss på alla produkter vi använder så ni alltid kan känna en trygghet i att köpa tjänster från oss.

 

Långsiktigt

Partnerskap

Datacenter i Karlstad

Cyber Security

Tillgänglighet

Kontakta oss idag

Ateria IT

Rörläggarvägen 13
691 43 Karlskoga

Öppentider

M-F: 8.00 – 17.00
L-S: Stängd (Öppet för jour kunder)

Ring oss

+46.10 1782810