AteriaTotal

Vi vägleder er till en väl fungerade IT-Drift

Vägledning från start till mål

Genom en standardiserad IT-drift och tjänster anpassade efter just erat behov så kan vi erbjuda AteriaTotal till fast pris.

Vi vet att du har viktigare frågor än att hantera datornätverk, det är dock en viktig del av ditt företag och behöver underhållas för att det ska fungera optimalt och säkert.  AteriaTotal är den perfekta lösningen för företag som kräver hög säkerhet och service.

Passar detta in på ditt företag?

Har ditt företag ingen IT-strategi? Saknar din organisation en strategi för hur IT kan bäst fungerar för er?

Saknar IT kompetens för att ta rätt beslut? Företaget har ingen egen IT avdelning för att kunna ta rätt beslut gällande IT relaterade frågor.

 

Ett starkt partnerskap inom IT

När du lägger ut hanteringen av dina IT-frågor till oss på Ateria IT så ser vi på detta som ett långt partnerskap. Vår helhetssyn innebär att vi är din IT-avdelning. 

Genom regelbundna kontroller och förebyggande IT-drift som är utformat för att ert nätverk ska fungera så effektivt som möjligt ökar vi tillgängligheten på ert nätverk. 

IT-support till ett fast månadspris – så enkelt är det. Vi tillhandahåller alla fördelar med en intern IT-avdelning för en bråkdel av priset. 

Ateria IT – Server Drift
Vi sköter den dagliga driften utav era servrar, oavsett om dom är i molnet eller fysiskt placerade hos er. Genom dagligt underhåll så ser vi till att servrarna fungerar och har hög tillgänglighet.

Ateria IT – Klient Drift
Allt från att vi levererar hårdvara som passar era behov till ta hand om uppdateringar, kontrollerar hårdvaran till att stötta personen som använder datorn med daglig IT-frågor och problemnlösning.

 Ateria IT – Cyber Security
För oss på Ateria IT är säkerheten alltid i fokus, det är viktigt för oss att se till att våra kunder har det bästa möjliga skyddet mot olika cyberhot. Vi tar fram en lösning som passar just er verksamhet.

 Ateria IT – Molntjänster
Vi hjälper er att få till en hållbar och säker molnstrategi där vi ser till att ni har tjänster som passar just ert företag. Vi har vårt datacenter i Sverige som har extra hög säkerhet och redundans. 

 Ateria IT – Support 
Våran helpdesk är aldrig mer än ett telefonsamtal bort så ni enkelt och snabbt kan få hjälp. Alla våra ärenden registreras i vårt ärendesystem så något aldrig faller mellan stolarna.

Kontakta oss idag

Ateria IT

Nyponvägen 16

691 47 Karlskoga

Öppentider

M-F: 08.00 – 17.00
L-S: Stängd (Öppet för jour kunder)

Ring oss

+46.76 1306980