AteriaCamera

Kameraövervakning för både produktion och säkerhet

Kameraövervakning

Kameraövervakning blir allt vanligare både för företag och privatpersoner. Allt från att övervaka produktionen till att ge en ökad trygghet. Vi har installerat och driftsatt övervakningskameror på produktionsanläggningar, företag och andra områden som av någon orsak behöver övervakas.

Inom industrin installerar vi ofta kameraövervakning för att öka produktionstiden eller att kunna se eventuella stopp i olika maskiner. Det är även viktigt att minska springet för att öka säkerheten i olika industrier. 

Nya möjligheter med ny teknik

Vi har sammarbeten med Axis, Hikvision och Bosch för diverse kameraövervakning. Här finns det möjligheter till smart AI övervakning.

Det betyder att man kan förutspå diverse stopp i exempelvis produktion, olika mönster hur människor rör sig i butiker mm. Detta gör man för att minska produktionstopp i en industri eller förutspå köpmönster.

AI (Artificiell Intelligens)

AI (Artificiell Intelligens) ger oss dessutom ökade möjligheter att koppla på fler smarta funktioner. Ett exempel kan vara att man behöver räkna antalet personer i en butik eller bilar i ett garage. Det kan även finnas lägen där man inte får röra sig i vissa områden pga. säkerhetsregler och med AI kan man få larm och stänga ner vissa delar av ex. maskiner för att öka säkerheten.

Kontakta oss idag

Ateria IT

Nyponvägen 16

691 47 Karlskoga

Öppentider

M-F: 08.00 – 17.00
L-S: Stängd (Öppet för jour kunder)

Ring oss

+46.76 1306980