AteriaCloud

Alla våra molntjänster lagras i Sverige

 

ATERIA CLOUD

Våra datacenter ligger i Sverige så all data lagras här, allt från er hemsida, servrar till diskutrymmet i molnet. Vårt datacenter övervakas dygnet runt med beväpnade vakter då Försvarsmakten har viss utrustning där.

Vi hjälper er att få till en hållbar och säker molnstrategi där vi ser till att ni har tjänster som passar just ert företag. Ni kan alltid förvänta er personlig service och ett stort engagemang.

 

Molndata i Sverige

Flytthjälp

Säker åtkomst

Server som tjänst

Vad finns i vårt moln?

Virtuella Servrar
Ni hyr den kapacitet ni behöver från oss och kan enkelt styra den kapacitet ni behöver just nu. En virtuell server i vårat moln fungerar precis som en fysisk server hos er men ni behöver inte tänka på serverrum, kyla eller underhåll utav hårdvara.

 

Ateria PaaS – Platform as a Service
Med Aterias PaaS så är det riktigt enkelt att komma igång med en skalbar och tillgänglig plattform för dina projekt. Med några knapptryck kan ni enkelt sätta upp den tjänst ni vill använda – utan att behöva hantera och uppdatera servrar!

 

Ateria Cloud Drive
Med Ateria Cloud Drive kan man enkelt dela filer och mappar som sedan enbart kan nås via en säker BankID-inloggning. Ovärderligt för företag som vill säkerställa identiteten på de som skall komma åt utdelad information. Ni som företag får såklart också en gemensam filyta och en personlig.

Säkerhet i fokus
För oss är säkerhet och trygghet bland det viktigaste som finns. Oavsett om Ni väljer ett av våra snabba webbhotell eller en egen VPS så är Ert data alltid tryggt lagrat i våra hallar.

Kontakta oss idag

Ateria IT

Skrantahöjdsvägen 40F
691 46 Karlskoga

Öppentider

M-F: 08.00 – 17.00
L-S: Stängd (Öppet för jour kunder)

Ring oss

+46.10 1782810